Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Finn din baderomsstil med Vikingbad!

Foto: Vikingbad/Rørkjøp

Å finne riktig baderomsstil kan være en utfordrende oppgave når man skal bygge nytt eller renovere. Med så mange valg som skal tas, både når det gjelder utstyr, farger og flisvalg, kan det være vanskelig å se for seg det endelige resultatet.

Vår leverandør Vikingbad har samlet alt fra fliser og baderomsinnredning til dusjløsning og toalettbørster i deres konsept for å hjelpe deg med nettopp dette.

Deres trendeksperter og interiørarkitekter har satt sammen fem konkrete stiler med komplette produktpakker, slik at du enkelt kan skape ditt drømmebaderom. I denne artikkelen har vi samlet de ulike baderomspakkene, slik at du enkelt kan finne frem til din favorittstil.

Urban

Hvis du er ute etter en stil som gir badet et mykt og moderne uttrykk, da er den urbane stilen kanskje akkurat det du trenger. Med en kombinasjon av mørke armaturer og møbler, og dempede gråtoner på fliser og vegger, skaper denne stilen en innbydende stemning i rommet.

Det er noe med denne stilen som innbyr til ro og trivsel på badet. De dempede, varme gråtonene skaper en avslappende atmosfære, perfekt for å senke skuldrene og roe ned etter en lang dag.

Elegant

På jakt etter en stil som oser av raffinement og stilren skjønnhet på badet ditt? Da er den elegante stilen en perfekt match for deg. Med gylne armaturer og detaljer kombinert med hvite, rene veggfliser og sorte gulvfliser, blir badet ditt forvandlet til et rom av tøff, men likevel elegant stil.

Det er noe eget med kontrasten av gylne og svarte elementer på badet. De gylne armaturene og detaljene gir en luksuriøs touch og tilfører rommet en følelse av glamour. Tenk deg en dusj med gulldetaljer, kombinert med tilbehør som toalettrullholder, håndklestang og toalettbørste i samme skinnende gulloverflate. Med Emil dusjløsning, som er utstyrt med gulldetaljer og 8 mm glass, vil badet ditt få et gjennomført og lekkert design.

Nordisk

Den nordiske stilen er kjent for å være enkel, minimalistisk og tidløs. Ved å bruke lyse fliser på vegger og gulv, får du et rom som føles lyst og åpent.

Å bruke naturmaterialer som baderomsmøbel i tre og sement inspirerte fliser i dette stiluttrykket er en fantastisk måte å bringe naturen inn på badet. Tre gir en varm, organisk følelse, mens sement tilfører en rå, naturlig tekstur.

Elementer som de runde servantene og den organiske formen på badekaret, mykner opp helhetsinntrykket ytterligere.

Klassisk

En moderne klassisk stil, der de sorte detaljene regjerer. Lyse marmorfliser skaper en touch av luksus mens de rene linjene på servant og badekar tilfører en maskulin og stilren følelse.

Marmor er kjent for sin vakre tekstur og mønster, og det skaper umiddelbart et elegant preg i rommet. Sammen med det sorte toalett og mørke tilbehøret får badet en moderne kontrast som understreker den trendy klassiske stilen.

Harmoni

En sentral del av den harmoniske stilen er å skape et rom fylt med lys og luft. Dette oppnås ved å velge lyse farger og materialer som reflekterer lyset og gir en god følelse av romslighet.

I stilen harmoni er lyse fliser på veggene og gulvet valgt ut, slik at lyset reflekteres og sprer seg rundt i rommet. Dette vil gi inntrykket av et baderom som virker større og mer åpent. Med en kombinasjon av lyse og varme elementer skaper Harmoni et rom som føles lyst, behagelig og tidløst, og som passer fint inn i de fleste hjem.

Enten du er tilhenger av minimalistisk skandinavisk stil, det elegante og luksuriøse, eller kanskje du heller mer mot det nordiske og naturlige - Vikingbad har et bredt utvalg av stiler som passer alles preferanser og behov.

Ved å tilby disse sammensatte produktpakkene gjør Vikingbad det enklere for deg å ta beslutninger og sikre at alle elementene i ditt baderom harmonerer godt sammen.

Pakkene kan enkelt bestilles av din lokale medlemsbedrift, som også tar seg av montering.